Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & retourneren

  Voor bestellingen tot € 50,- rekenen wij, afhankelijk van de verzendkeuze, €4.95 verzendkosten.
  Voor bestellingen vanaf € 50,- is verzending GRATIS.

  Vervoerders

  Wij bieden verschillende vervoerders aan tijdens het bestelproces. Zo kun je kiezen met welke vervoerder jij jouw bestelling het liefst laat verzenden. Wij proberen zo veel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur, maar soms kan het voorkomen dat wij toch van je keuze af moeten wijken. Momenteel kun je bij ons kiezen uit:

  • PostNL Je ontvangt een tracktrace code met tijdsindicatie van je zending. Het pakket wordt standaard 2x  aangeboden. Bent je niet thuis dan kun je vooraf een ander afleveradres opgeven, of het pakket ophalen bij een PostNL locatie.

  • PostNL Pakjegemak Je kiest eenvoudig een een PostNL locatie bij jou in de buurt. Via de tracktrace wordt je op de hoogte gehouden, waarna je het pakket kan afhalen.

  • DPD Predict Je ontvangt een tracktrace code met tijdsindicatie van je zending. Bent je niet thuis dan kun je eenvoudig een ander adres opgeven of het pakket laten bezorgen op een DPD Parcelshop

  • DPD Parcelshop Kies eenvoudig en snel een afhaalpunt van DPD in het afrekenproces. Je ontvangt een e-mail zodra het pakket is afgeleverd.

  14 dagen Retourtermijn 

  Bij de aankoop van producten heeft de consument bij textielhuisonline.nl de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

  Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.

  Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

  Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels een email. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen.

  De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.
  Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.
  Bij levering van diensten:

  Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.

  Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

  Kosten in geval van herroeping

  Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.

  Uitsluiting herroepingsrecht

  De ondernemer kan het herroepingsrecht van de consument uitsluiten voor producten zoals omschreven in lid 2 en 3. De uitsluiting van het herroepingsrecht geldt slechts indien de ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.

  Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
  a. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  b. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  c. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  d. die snel kunnen bederven of verouderen;
  e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
  f. voor losse kranten en tijdschriften;
  g. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
  h. voor hygiënische producten waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.
  Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor diensten:
  a. betreffende logies, vervoer, restaurantbedrijf of vrijetijdsbesteding te verrichten op een bepaalde datum of tijdens een bepaalde periode;
  b. waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken;
  c. betreffende weddenschappen en loterijen.

  Retourzending aanmelden 

  Klik hier om naar ons retourportaal te gaan. Hier kan je in enkele simpele stappen je retour aanmaken. Als je een zending via ons retourportaal aanmeld hoeft je bij het inleveren niets te betalen, wij halen de retourkosten (€5,49) van de credit af.

  • Stap 1: Vul je postcode en tracking nummer in (Het trackingnummer vind je in de mail die je hebt ontvangen)
  • Stap 2: Controleer de gegevens die wij al voor je hebben ingevuld en geef de reden van de retour op. Wil je je bestelde product omruilen? Geef dit hier aan.
  • Stap 3: Bekijk de afleverpunten ( Dit is het punt waar je het pakketje in wilt leveren)
  • Stap 4: Controleer alle gegevens
  • Stap 5: Print het retourlabel, plak deze op het pakketje en geef het af bij het afleverpunt

   

   
   
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen