Sluiten

Categorieën

Filters

  Achteraf betalen met Klarna

  Lukt het niet om de bestelling te plaatsen met Klarna?

  Helaas wil het soms weleens voorkomen dat de betaling via Klarna niet lukt. Krijg je een foutmelding? Of wordt de achteraf betaling niet afgerond? Klarna kijkt real time of een order wel óf niet plaats kan vinden. Als een achterafbetaling niet door Klarna geaccepteerd wordt dan kan dat wellicht komen door een van de volgende oorzaken:

  TIP: Controleer je adresgegevens

  Klarna heeft de juiste gegevens van jou nodig. Lukt een Klarna betaling niet? Maak je een typefout in je naam, adres, huisnummer, postcode of woonplaats dan kan het zijn dat de order niet geaccepteerd wordt. Controleer eerst je persoonlijke gegevens. Hieronder een aantal belangrijke gegevens die je even moet controleren.

  • Naam
  • Adres + huisnummer
  • Postcode 
  • Woonplaats
  • Geboortedatum 
  • Geldig e-mailadres

  Is het bedrag te hoog voor Klarna?

  Als het om een hoog bedrag gaat dan wordt niet altijd goedgekeurd door Klarna. Je bestelgeschiedenis via achteraf betalen en het bedrag van de bestelling kunnen uitmaken of je wel of niet achteraf kunt betalen. Klarna verleent je een krediet en dat moet wel goedgekeurd worden. Helaas heeft Textielhuisonline.nl hier geen invloed op. Lukt het bestellen via Klarna niet? Neem dan gerust contact op met Klarna.

  Gebruik je voor het eerst achteraf betalen via Klarna?

  Klarna raadt aan om, als je voor het eerst bestelt met achteraf betalen, te kiezen voor een laag bedrag. Naarmate je vaker met Klarna besteld groeit je bestelgeschiedenis en dit kan ervoor zorgen je krediet uiteindelijk omhoog gaat. Leuk en aardig natuurlijk, maar daar heb je niet zoveel aan wanneer je nét een paar leuke meubels wil kopen maar het bedrag hoger is dat Klarna toestaat. We raden je wederom aan om contact te zoeken met Klarna. Je kunt ook kiezen voor één van de andere betaalmethodes die wij je bieden. 

  Bestelling afgewezen door Klarna?

  Dat is erg vervelend. En hoe kan dat nou? De reden? Lastig te zeggen. Textielhuisonline.nl weet het in elk geval niet. Wij mogen dit ook niet weten want dat is privacy. Jouw privacy, en die is erg belangrijk! Ons advies is om ook hierover contact te zoeken met Klarna

  Wil je je bestelling graag hebben? Bestel dan eenvoudig met een andere betaalmethode of neem contact op met ons op.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking