Sluiten

Categorieën

Filters
  Vrijdag 8 Januari 2022

  Hoeslakens hebben meerdere & belangrijke functies

  Hoeslakens hebben meerdere functies. Een hoeslaken moet natuurlijk om je matras passen, om je matras lekker schoon en fris te houden. Het moet prettig aanvoelen, want je ligt er tenslotte een hele nacht op. En ook niet onbelangrijk, het moet mooi bij je dekbed passen, want je bed ziet er extra uitnodigend uit als, een mooi hoeslaken je tegemoet lacht als je je bed openslaat. Dus een hoeslaken kopen met een bijpassende kleur, van een fijn materiaal. Wat is jouw favoriete hoeslaken?

  Welke maat hoeslaken heb jij nodig?

  Voor je een hoeslaken koopt, is het handig om even goed te kijken welke maat hoeslaken jij nodig hebt, voor jouw matras. Als je het niet precies weet, meet dan je matras op en vul deze maten in op de website, waar je het hoeslaken wilt bestellen. Je krijgt dan vanzelf te zien, welke maat hoeslaken geschikt is voor jouw matras. Doordat de meeste hoeslakens van stretchstof gemaakt zijn, zijn hoeslakens meestal geschikt voor meerdere matrasformaten.

  Hoeslakens voor niet-gangbare hoekhoogtes

  De meeste matrassen hebben een standaard hoekhoogte van 25 tot 30 centimeter. Als jouw matras een hoekhoogte heeft, die hoger of lager is, dan heb je een aangepaste maat hoeslaken nodig. Als je bijvoorbeeld een topper hebt, past een hoekhoogte van 10 cm.

  Een hoeslaken met een niet-gangbaar formaat

  Ook voor niet gangbare matrasformaten heb je een apart hoeslaken nodig, bijvoorbeeld voor een split-topper of een dubbele split-topper. Ook voor een kinderbedje en voor box-springs heb je speciale hoeslakens nodig.

  Kies een stof, waar je heerlijk op slaapt

  Je brengt heel wat uren van je leven in bed door. Om lekker en comfortabel te liggen is een hoeslaken, dat aansluit bij jouw wensen, zeker niet onbelangrijk. De stof van je hoeslaken moet lekker aanvoelen en vochtregulerend zijn. Katoen voldoet prima aan deze eisen en is een goede keuze. Als je liever nog iets zachter ligt, is katoen-satijn een goede optie. Voor koukleumen is een jersey hoeslaken ideaal en mensen die het snel warm hebben ’s nachts, wordt een percal-katoen hoeslaken aangeraden.

  Een hoeslaken in jouw favoriete kleur

  Uiteindelijk moet een hoeslaken ook gewoon mooi zijn. Een hoeslaken in jouw favoriete kleur, passend bij jouw mooie dekbedovertrek. Veel merken verkopen dekbedovertrekken met hoeslakens in een bijpassende kleur. Kijk rustig rond op onze website, je vind vast een hoeslaken in jouw lievelingskleur.

  Textielhuisonline.nl

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  ← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen